Lidt om Mig

Lidt om mig

Jeg er en glad, varm og positiv, stabil, sjov, kærlig, fleksibel, kreativ og omsorgsfuld kvinde, der kan tilbyde en god hverdag til jeres guldklump. Jeg vægter udelivet og naturen højt. Jeg passer børn med stor indlevelse og entusiasme.

 

Hos mig er der et tæt forældresamarbejde. Jeg går ind for gensidig ærlig og åben kommunikation, så vi sammen kan skabe de bedste rammer for jeres barn.


I min fritid meditere og går jeg lange ture og når der er tid til det, kan jeg godt lide at sysle med lidt håndarbejde såsom blomsterbinding, sy, hækle, strikke og male på lærred.  

 

I mit køkken bliver der også produceret en masse, da jeg foretrækker det der er hjemmelavet og godt kan lide at lave det. Derfor dufter der også ofte af hjemmebag, da jeg bager til eller med børnene.

Hej!


Jeg hedder Fenglei Chen, mine venner kalder mig bare “Fenny”. Jeg kommer fra Kina og har været i Danmark i 21 år.

 

Jeg er født i 1971, bor i Ubberud med min mand Tom, sammen har vi en datter, Frida fra 2011. Her bor også vores 7 høns og 3 katter. Mit hjem er røgfrit.


Vi bor Ubberudvej 71 lige ved skolen, hvor jeg er godkendt af Odense Kommune til at passe 5 børn.

 

I 2021 valgte jeg at starte min egen private pasningsordning. Før det arbejdede jeg med at tilrettelægge Ecovillage kurser på danske højskoler, primært for kinesiske studerende.